Як підібрати скляний козирок?

Где купить душевую кабину

Вибір скляного козирка

У сучасному світі люди вигадують нові конструкції для зручності життя і надання житловим будинкам більш презентабельного вигляду, а також з метою убезпечити споруди. З такими завданнями чудово справляються скляні козирки, які розміщуються над входом у двері. Такий вид конструкції не перешкоджає вигляду як зверху, так і знизу, оскільки видно частину стіни, що знаходиться над входом до будівлі, а також дах. Вони використовуються в оформленні екстер'єрів приватних будинків, торгових центрів, басейнів, спортзалів, ресторанів, офісів та міських будівель, а також готелів та інших споруд. Завдяки нейтральному дизайну козирки можна використовувати в будинках, збудованих як у сучасних, так і класичних архітектурних стилях.

При виготовленні скляного козирка використовується загартоване скло або триплекс, а також нержавіюча фурнітура найвищої якості. Під таким козирком можна легко перечекати негоду, а також він досить зручний у миття самого скла, яке не псується від впливу зовнішнього середовища та опадів. Скляні козирки мають вигляд розміщення за допомогою вант з нержавіючої сталі марки AISI 304, з'єднаних з кріпленням ванта-скло з різьбленням М10.

Переваги скляних козирків:

  • Такий вид конструкції поєднується з будь-якою моделлю дверей та гармонійно доповнює будь-яку архітектурну будівлю;

  • Це досить проста конструкція, що має невелику кількість її елементів;

  • Дана конструкція досить міцна та стійка до механічних пошкоджень та перепадів температур, вітру, опадів, вологи, а також дії ультрафіолетового випромінювання;

  • Скло в даній конструкції не потребує ретельного та щоденного догляду, його необхідно лише періодично очищати від забруднень;

  • Козирки зі скла мають досить тривалий термін експлуатації;

  • Вони не перешкоджають проникненню світла;

  • Можливість вибору різноманітної форми полотна для скляного козирка.

За бажання встановити скляний козирок над входом, вам необхідно серйозно поставитися до вибору даної конструкції. При замовленні скляного козирка Ви можете вибрати один із чотирьох запропонованих варіантів кольорів скла на Ваш розсуд: бронза, діамант, безбарвне або графіт.

Основні складові скляного козирка:

  • Скло. Найчастіше при виготовленні використовується загартоване скло або триплекс товщиною 8, 1012 або 16 мм. Максимальна ширина скляного полотна становить 1200 мм, обмежень по довжині як таких немає.

  • Кріплення. Основним у кріплені даної конструкції є ванти з нержавіючої сталі, які виконують основну функцію утримання скляної конструкції. Така фурнітура має бути якісною та без механічних пошкоджень, щоб конструкція була безпечною, а саме кріплення не покрилося іржею.

Монтаж скляного козирка

При монтажі скляного козирка, не дивлячись на простоту даної конструкції, не варто забувати про прості правила безпеки, щоб уникнути пошкодження конструкції установки, а також після її закінчення. Також, важливо враховувати, що виготовлений козирок із загартованого скла в жодному разі не можна різати, свердлити та проводити інші подібні маніпуляції з ним, оскільки це призведе до тріщин та подальшого руйнування скляної конструкції.

Догляд за скляним козирком

При догляді за скляним козирком, слід пам'ятати, що не тільки скляне полотно вимагає уваги, але й фурнітура, за допомогою якої воно кріпиться до стіни будівлі. Слід пам'ятати, що під час чищення фурнітури, у жодному разі не можна використовувати щітки та абразивні речовини, оскільки вони залишають дрібні подряпини, що погіршує зовнішній вигляд, а також з часом призводить до появи іржі. Протирати скляну конструкцію та фурнітуру слід м'якою губкою або ганчіркою, з невеликою кількістю миючого засобу.

Вибір скляного козирка для фасаду Вашої оселі, це чудове рішення. Така скляна конструкція прослужить Вам дуже довго, захистить від опадів і візуально виглядатиме досить барвисто та незвичайно, радуючи око день за днем.

Компанія СклоДизайн виготовляє скляні конструкції виключно із загартованого скла, а також триплексу, що підвищує надійність та довговічність будь-якої конструкції.

Більше моделей у нашій групі козирки зі скла.